درباره نشریه

نشریه تحقیقات آفات گیاهی به استناد نامه شماره 3/180562 مورخ 1391/9/11 کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور، دارای اعتبار علمی - پژوهشی است.

این فصلنامه در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)  و پایگاه بین المللی اسکوپوس (Scopus) نمایه شده است.

مجله " تحقیقات آفات گیاهی" به ­صورت فصلنامه به زبان فارسی و با خلاصه انگلیسی توسط انتشارات دانشگاه گیلان منتشر می­شود.

کلیه مقالات چاپ شده در این نشریه به صورت دسترسی آزاد (Open Access) در اختیار پژوهشگران قرار دارد.

این نشریه به منظور حمایت از پژوهش­های رشته (گیاهپزشکی) حشره شناسی  هیچگونه هزینه ای بابت ارسال مقاله یا انتشار مقالات پذیرفته شده، دریافت نمی کند.

مقالات علمی ـ پژوهشی در کلیه علوم مرتبط با آفات گیاهی از جمله کنترل آفات، ناقلین بیماری ­های میکروبی، زیست شناسی و بوم شناسی آفات، ارگانیسم ­های مفید در کنترل آفات، پاتوژن ­های میکروبی آفات، کنه­ ها، نرم­ تنان و مهره ­داران آفت و بررسی­ های فونستیک بندپایان مورد ارزیابی و در صورت تأیید به چاپ خواهد رسید. تمامی مقالات حداقل توسط دو داور ، داوری می شوند.

حق چاپ و مجوز

مجله " تحقیقات آفات گیاهی" با دسترسی آزاد است که تحت شرایط مجوز بین‌المللی Creative Commons Attribution 4.0  (CC BY 4.0) انتشار می یابد که استفاده، توزیع، اقتباس، و بازتولید نامحدود را در هر رسانه‌ای مجاز می‌سازد، مشروط بر اینکه کار اصلی به درستی ذکر شده باشد.

تمامی مقالات چاپ شده در این فصلنامه بصورت دیجیتال درISC و magiran آرشیو می شوند.

به عنوان شرط انتشار درفصلنامه تحقیقات آفات گیاهی، همه نویسندگان با شرایط زیر مجوز/ مالکیت حق نسخه‌برداری موافقت می‌کنند:

• اولین حقوق انتشار برای اثر اصلی پذیرفته شده برای انتشار به فصلنامه تحقیقات آفات گیاهی اعطا می شود، اما حق چاپ برای همه آثار منتشر شده در مجله توسط نویسنده یا نویسنده (ها) محفوظ است. آثار منتشر شده در فصلنامه تحقیقات آفات گیاهی تحت مجوز Creative Commons Attribution License (CC BY)  توزیع خواهد شد. با اعطای مجوز CC BY در کار خود، نویسندگان مالکیت حق چاپ اثر را حفظ می کنند، اما به دیگران اجازه صریح برای دانلود، استفاده مجدد، چاپ مجدد، تغییر، توزیع و/ یا کپی اثر را می دهند، تا زمانی که منبع اصلی و نویسنده (های) به درستی ذکر شده است (یعنی یک استناد کامل کتابشناختی و پیوند به وب سایت فصلنامه تحقیقات آفات گیاهی) هیچ مجوزی از نویسنده (ها) یا ناشران برای چنین استفاده ای لازم نیست. طبق شرایط مجوزCC BY، هرگونه استفاده مجدد یا توزیع مجدد باید شرایط اصلی مجوز CC BY اثر را نشان دهد. در صورت وجود شرایط تسهیل کننده معقول، ممکن است استثنائات مربوط به استفاده از مجوز CC BY به صلاحدید سردبیران اعطا شود. چنین استثناهایی باید به صورت کتبی توسط سردبیران مجله اعطا شود. در صورت عدم وجود استثناء کتبی، مجوز CC BY برای تمامی آثار منتشر شده اعمال خواهد شد.
  • نویسندگان می‌توانند با تأیید انتشار اولیه آن در فصلنامه تحقیقات آفات گیاهی، قراردادهای جداگانه و دیگری را برای توزیع غیر انحصاری نسخه منتشر شده کار منعقد کنند.

نویسندگان مجاز هستند آثار خود را به صورت آنلاین در مخازن نهادی/انضباطی یا در وب سایت خود قراردهند. نسخه‌های پیش‌چاپی که به‌صورت آنلاین ارسال می‌شوند، باید به محض در دسترس قرار گرفتن شماره، شامل یک نقل قول و پیوند به نسخه نهایی منتشر شده در فصلنامه تحقیقات آفات گیاهی باشد. نسخه‌های پس از چاپ از جمله PDF نهایی ناشر باید شامل یک نقل قول و پیوند به وب‌سایت مجله باشد.

این مسئولیت نویسندگان خواهد بود که از کلیه مجوزهای حق چاپ لازم برای استفاده از مطالب شخص ثالث در نسخه خطی خود محافظت کنند. نویسندگان باید مدارک کتبی این مجوز را پس از پذیرش نسخه خطی خود ارائه دهند.